11.03 → 02.07.2023 — Exhibition

Charming for the Revolution

09 → 14.03.2023 — Film festival

Transitions

01.04.2023 — Performance

Indiscipline

08.04.2023 — Jester Film

Maryam Tafakory

Jester Team

Changes to the team Jester Team

Changes to the team

Vanaf half januari waagt Sarah Indeherberge de sprong in een nieuw avontuur. Ze werkte de afgelopen twintig jaar voor FLACC, later Jester, waar zij begon als producent en de laatste jaren schitterde als zakelijk directeur. Sarah stond centraal bij de ontwikkeling van de nieuwe gebouwen en bij de fusie tussen FLACC en CIAP. Ze was een groot voorstander van Jester en de nieuwe richting die we inslaan. We zullen haar nieuwe programma bij Provinciedomein Nieuwenhoven volgen en hopen haar via ons programma dichtbij te houden.

Vanaf januari 2023 heeft Jester twee nieuwe medewerkers! 

Clara Tashijan is onze nieuwe secretariaatsmedewerker. Met een achtergrond in boekhouding, een grote liefde voor cultuur en voorkeur voor interactie met veel verschillende mensen, is zij de aangewezen persoon om het Jester team aan te vullen en te ondersteunen. Clara kwam een aantal jaar geleden vanuit Libanon via Noorwegen naar België, spreekt vele talen en voelt zich thuis in de veelheid van culturen die Genk kent. 

Yesim Bektas wordt Jester haar nieuwe zakelijk directeur. Ze komt uit de regio, heeft een achtergrond in culturele studies en heeft de afgelopen 3 jaar bij Het nieuwstedelijk gewerkt. Ze maakt zich hard voor cultuur in Limburg, ziet een uitdaging in de zakelijke kant van het culturele veld en in het verbinden van bijzondere projecten met verschillende publieken. Yesim sluit met haar visie op gelijkheid en het opbouwen van een hechte gemeenschap bijzonder goed aan op de ideeën waarmee Jester in 2023 van start gaat. Met de nieuwbouw in volle vaart en een spannend programma op de agenda, verwelkomen we Yesim met open armen bij ons kleine hechte team.